Selecteer provincie

KWA Bedrijfsadviseurs BV 033-4221300: Kosten & Prijzen subsidie risicoklasse plafond & afvoer zelf illegaal verwijderen, Veilig: GRATIS offertes vragen

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Regentesselaan 2
3818HJ Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅ TIP: ( Asbest laten verwijderen? | 4 Gratis Offertes in 2 Minuten‎ )
Vergelijk prijzen van Asbest specialisten in Amersfoort en bespaar tot 40%!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Een multidisciplinair adviesbureau

Kwaliteit is wat u van KWA Bedrijfsadviseurs mag verwachten. Of het nu gaat om compliance, duurzaamheid, procestechniek, realisatie of een specialisme, de klantvraag staat centraal.

Realisatie
Onze ondersteuning varieert van advisering tot de gehele projectbegeleiding bij vernieuwingsprojecten en alles daartussen. Zowel in de conceptuele fase als in de uitvoeringsfase van het realisatietraject zijn we inzetbaar, waarbij we er specifiek voor zorgen dat het vernieuwingsproject ook na de implementatie, in de gebruiksfase, aansluit bij de klantbehoefte.

Compliance
Compliance is het begrip waarmee wordt aangeduid dat een organisatie werkt in overeenstemming met vigerende wet- en regelgeving en overige verplichtingen. Onze geïntegreerde compliancesystematiek bestaat uit zes praktische stappen. Deze stappen maken onderdeel uit van de PDCA-cyclus en kunnen naadloos in uw managementsysteem worden geïntegreerd en geborgd.

Duurzaamheid
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid zijn brede begrippen waaraan elke onderneming een eigen invulling geeft. KWA Bedrijfsadviseurs ondersteunt bedrijven op een praktische wijze bij het duurzaam produceren van producten.

Procestechniek
Bedrijven hebben een grote variëteit aan installaties, van procesinstallaties voor productie tot ondersteunende installaties (utilities) als ketels, koeling en luchtbehandeling. Procestechniek komt terug binnen al onze werkvelden. De kennis van het productieproces versterkt ons advies en is nodig om gesprekspartner te zijn van de kennisdragers binnen bedrijven.

Interim-ondersteuning
KWA levert ook tijdelijke ondersteuning op locatie. Wij vormen de gewenste flexibiliteit bij de klant, door ervaren personen in te zetten in de rol van uitvoerder van projecten, als kwartiermaker of als vervanging voor (tijdelijk) afwezig personeel.
De klant kiest voor interim-ondersteuning van KWA, omdat de KWA-adviseur efficiënt ingezet kan worden (taakgericht), bedrijfskundig inzicht heeft, zijn weg kent binnen KWA naar andere specialisten, altijd een achtervang heeft en na de klus nog steeds te benaderen is.

Van klein tot groot
KWA adviseert jaarlijks zon zeshonderd bedrijven (locaties). Voor deze relaties verzorgen wij rond de duizend projecten per jaar, van bescheiden tot omvangrijk. Wij zijn in Nederland actief in elke branche en in elke regio.Openingstijden:
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenDiensten:
Arbo, Asbest, Bodem, Energie, Geluid, Kwaliteit, Lucht, Milieu, Veiligheid, Water

Doelgroep:
Bedrijven, Industrie